Kiekko Fotografie Emmen - Wie ik ben

Wie ik ben

Ko Oost - Kiekko.nl

Mijn naam is Ko Oost, geboren in 1957 en woonachtig in Emmen

Mijn passie voor fotografie is met name tot uiting gekomen door de intrede van het digitale tijdperk. De huis, tuin en keukenplaatjes die voorheen analoog werden geschoten met een Canon AE1 program en een Minolta Dynax 7xi, maakten plaats voor met name sportfoto's in het algemeen en wielrennen in het bijzonder. Vanaf het jaar 2000 experimenteeerde ik met een kleinbeeld Sony Cybershot. De resultaten waren wekelijks te zien op de website van de Wielersportvereniging Emmen, waar ik ook de webmaster was. Momenteel ben ik als wielerfotograaf betrokken bij de klassiekers Zuidenveldtour en Therme Kasseienomloop en het profcriterium De Rabobank Gouden Pijl en de jaarlijkse finale van de Clucompetitie. Ook lever ik foto's van regionale wielerwedstrijden aan het maandtijdschrift Wieler Revue.

Zowel de ontwikkeling in de digitale apparatuur als mijn vaardigheden als fotograaf staan niet stil. In tegendeel. Enerzijds heeft de Sony Cybershot via verschillende tussenstattions plaats gemaakt voor een full-frame Canon toestel. Anderzijds heb ik sinds 1 januari 2010 de hobbystatus verlaten en heb mij onder de naam Kiekko Fotograffie laten inschrijven bij de Kamer van Koophandel als parttime freelance fotograaf.

fotografie
kleurpotloden Trouwen model_2 zwanger_4 trouwen-haaien-emmen natalie zwanger_1 tulpen zwanger_2 Jaylin jacco en marieke zw baby studiomodel meeuw highkey kinderen pont_de_normandie Barcelona torre agbar Wakeboard 2 Roos kickboksen Turbines Flamingo druppels Vaticaan buikdanseres Paddo Wakeboard callister Bereklauw robbin letirock